Escola de Música de la Vall del Tenes
Projectes

TALLERS D'ESTIU (4-12 anys)


OBJECTIUS:
Els tallers de música creativa estan pensats com una activitat d’estiu en la qual els nens puguin gaudir d’una manera lúdica d’un treball de creació musical, de dansa creativa i manualitats. Totes aquestes activitats estan relacionades i complementades entre elles.

ADREÇATS A: Nens i nenes de 4 a 12 anys.
INICIACIÓ: 4 -6 anys (abans de començar instrument).
INSTRUMENTISTES: a partir dels 6-7 anys o de quan hagin començat instrument fins a 12 anys.
Els tallers estaran oberts a nens i nenes tant de l’Escola de Música de la Vall del Tenes com d’altres centres.

DATES:

Setmana del 29 de juny.
Setmana del 6 de juliol.
Els alumnes es podran inscriure per setmanes, ja que cada setmana té continguts tancats i hi haurà una mostra- concert de cloenda. L’horari serà de 9h a 13h.

INICIACIÓ:
Aquest grup treballarà la música cantant, amb instruments Orff , experimentaran amb la construcció d’ instruments senzills i aniran coneixent els instruments dels seus companys més grans. També tindran cada dia la seva sessió d’expressió corporal i d’activitat plàstica.

INSTRUMENTISTES: Formació dels grups, tenint en compte edats, nivells i instruments.
Elaboració de la seva història o composició (utilitzant música escrita, improvisacions, efectes sonors inventats, intervencions de veu i cant) amb l’ajuda del professor.
Es treballarà l’expressió amb el cos i s’il·lustraran les composicions amb objectes i ornaments fabricats a l’hora de plàstica.
Es formarà també un conjunt orquestral en el que hi participaran els petits d’iniciació.
Tot aquest treball estarà relacionat amb el tema de la setmana.

PROFESSORAT:

Pel grup d’Iniciació serà necessari un/a professor/a de música i un/a professor/a de dansa. Aquest darrer el compartirà amb els Instrumentistes. A partir dels 8 nens caldrà l’ajuda d’un/a professor/a o monitor/a.
Màxim d’Iniciació: 16 nens.
Pels Instrumentistes caldrà una plantilla bàsica de tres professors: el/la professor/a de dansa i dos d’instrument de famílies diferents, però la necessitat de més professors variarà depenent de la quantitat de nens que s’inscriguin.


tornar al llistat